12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

PREMIERĂ: O luptătoare din Giurgiu câștigă, pentru prima dată, o medalie națională la o finală de lupte!

În perioada 29 martie – 2 aprilie, la Piatra Neamț, în Sala Sporturilor, s-a derulat finala Campionatului Național CUPA ROMÂNIEI, competiție ce a adunat la start aproximativ 550 de sportivi din cluburile și asociațiile sportive afiliate la Federația Română de Lupte. Printre aceștia, și sportivii de la SCM DUNĂREA GIURGIU, secția lupte, sportivi care au devenit, în ultima perioadă, niște obișnuiți ai podiumurilor la competițiile la care iau parte.

După ce au trecut cu bine de emoțiile legate de cântar, dar și după evaluarea individuală a sportivilor, competiția a debutat cu rezultate bune ale sportivilor giurgiuveni. Având la bază o pregătire excelentă, dar și mânați de dorința și ambiția de a se impune în fața adversarilor, în finalele naționale s-au calificat Crina MIHAI (36 kg), Daria STAN (56 kg), Narcis GUȚI (38 kg) și Carlos MIȚOI (85 kg).

La încheierea competiției, lotul giurgiuvean a reușit să câștige medalia de bronz prin Daria Stan, tânăra luptătoare fiind prima sportiva din județul Giurgiu care reușește să fie pe podium la lupte la acest nivel, și bronz prin Mitoi Cristian. Ceilalți doi sportivi giurgiuveni au pierdut, din păcate, în finala pentru bronz, atât Crina Mihai, cât și Narcis Guți, ocupând, în final, locul al patrulea.

Rezultatele obținute la această competiție sunt foarte bune, dar noi echipa tehnica suntem cu gândul la următoarea competiție, Finala U – 17 ce se va desfășura în perioada următoare la Buziaș, – ne-a spus la întoarcerea de la competiție Costin Antonescu- antrenorul echipei feminine de lupte, bucuros pentru câștigarea primei medalii naționale la această disciplină sportivă olimpică în sportul giurgiuvean.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole