23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Precizări ale reprezentanților CJ Giurgiu cu privire la modernizarea DJ 601

În urma apariției pe rețelele de socializare a unor informații eronate cu privire la modernizarea Drumului Județean 601, reprezentanții Consiliului Județean Giurgiu au transmis următoarele precizări:

Pentru că ne confruntăm cu o situație nefavorabilă, nu doar pentru riverani, ci și pentru Consiliul Județean Giurgiu, pe tronsonul de drum respectiv au fost montate, temporar, semne de circulație de avertizare, urmând a fi executate toaletări și plombări periodic.

Pentru realizarea investiției, având ca obiect “Modernizare DJ 601 Bolintin Vale – Malu Spart – DN61, km 13 + 685 – 14 + 184 și 22 + 263 – 29 + 221, 7,450 km”, a fost organizată procedura de achiziție – procedura simplificată. În urma evaluării ofertelor, procedura a fost anulată în baza prevederilor legale, întrucât nu a fost depusă nicio ofertă admisibilă.

Rezultatul procedurii a fost contestat de unul dintre ofertanți la CNSC. Contestația formulată a fost respinsă ca nefondată de CNSC în decizia nr. 1140/CI/1093, împotriva acestei decizii fiind depusă, ulterior, plângere la Curtea de Apel. Curtea de Apel a respins plângerea ca nefondată, dar întârzierea înregistrată este de 6 luni.

În vederea reluării procedurii de atribuire a contractului, în prezent se lucrează la actualizarea și revizuirea DALI aferente obiectivului de investiție, revizuire absolut necesară, cauzată de creșterea semnificativă a prețurilor la materiale, se arată într-un comunicat transmis presei de către reprezentanții Consiliului Județean Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole