12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Poliția locală sărbătorește…!

Ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena marchează, de câțiva ani, o dublă sărbătoare pentru polițiștii locali: o dată sărbătoresc onomastici și alte asemenea, și o dată își sărbătoresc ziua lor, a „localilor”.

Și-au marcat ziua exact așa cum nu ar fi trebuit: într-un parc din municipiu, împărțind pliante! Și cam atât!

În schimb, în tot acest interval, prin municipiu se petrec de toate…Scandaluri, mizerie peste tot, încălcări ale regulilor bunului simț…Doar Poliția Locală sărbătorește!

În Giurgiu, mobilierul stradal este distrus, aproape zilnic, de indivizi certați cu legea! Nu-i nimic, Poliția Locală nu vede, doar…sărbătorește!

În Giurgiu, liniștea și ordinea publică sunt perturbate non-stop! Dar nu-i nimic, Poliția Locală nici nu aude, nici nu vede, doar…sărbătorește!

În Giurgiu, în spații publice, mai exact prin fața blocurilor sau prin parcări, se consumă băuturi alcoolice! Dar, nu-i nimic, Poliția Locală…sărbătorește!

În Giurgiu, „tocatul” de semințe și mizeria sunt la ordinea zilei! Dar, din nou, Poliția Locală…sărbătorește!

Au tot dreptul să sărbătorească, în condițiile în care sunt INVIZIBILI pe străzile din oraș, în zonele cunoscute cu probleme, doar au…program de lăuze sau de gravide! Adică, de la 7 la 22! În rest, lăsați-ne să credem că…sărbătoresc! Exact în intervalul orar în care este nevoie de ei pe străzi, lăsând pe umerii polițiștilor de la IPJ – și așa depășiți numeric, de multe ori, de solicitări – să intervină! Doar cei de la „Locală” au tot dreptul să…sărbătorească!

Oare domnii care lucrează în Direcția Poliției Locale din Giurgiu nu locuiesc în municipiu? Ei nu circulă pe aceleași străzi pe care indivizi cu tupeu încalcă, fără jenă, o bună parte a regulilor de circulație și a celor de bun simț? Nu, ei nu văd asta, ei văd bătrânii care – din lipsa unor spații adecvate – își vând legătura de pătrunjel pe marginea trotuarului! Îi amendează pe aceștia, pentru că…obstrucționează circulația pe trotuar! Dar nu îi văd pe cei care parchează, zi de zi, pe trotuare, pe străzile așa-numite „lăturalnice”, obligând, astfel, pietonii să facă slalom printre mașini – pe carosabil – sau, mai nou, având în vedere condițiile meteo ale ultimelor zile, printre bălți!

E normal, doar…Poliția locală Giurgiu sărbătorește! PERMANENT!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole