12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

„Pentru că…putem!” – sloganul unei firme de televiziune prin cablu din Giurgiu

Tot mai dese sunt sesizările și nemulțumirile locuitorilor municipiului referitor la serviciile și modul de interacționare al angajaților firmei de televiziune prin cablu și internet NextGen. Iar cea mai recentă „bravură” datează din dimineața de vineri, 7 mai, când angajați ai societății amintite au venit pe Aleea Fabrica de Zahăr (în zona Blocului Mare) unde au tăiat niște cabluri. Nimic neobișnuit până aici, numai că, la sesizarea mai multor locatari ai blocului, într-un final a catadicsit o echipă de intervenție să se deplaseze la fața locului și…să constate că, într-adevăr, sunt cabluri tăiate. Și că le aparțin! Doar că replica dată de angajatul NextGen a fost una demnă de „Cascadorii râsului”: „Și acum, ce, trebuie să stau să strâng cablurile??”

Mai mult, la momentul „dezafectării” acelor cabluri, echipa respectivă ar fi tras cu putere de ele, unele ajungând pe autoturismele parcate în zonă, acestea suferind o serie de avarii la vopsea. Pe de altă parte, unul dintre locatari se plângea de faptul că, atunci când au fost smulse cablurile din perete, o bună parte a izolației exterioare a locuinței a ajuns…pe jos sau în tufele de flori. Tot acolo au ajuns și fragmente de cablu.

Și, ca și cum nu ar fi fost de ajuns, un giurgiuvean povestea, cu ceva timp în urmă, pe facebook, despre o întâmplare cu aceeași societate: cu mai bine de un an în urmă, a făcut o sesizare cu privire la o disfuncționalitate în furnizarea serviciului de televiziune prin cablu. A primit răspuns…după un an! Răspuns în care i se preciza că „în cel mai scurt timp defecțiunea va fi remediată”!!!!! Alt giurgiuvean povestea despre o corespondență purtată timp de aproape un an de zile, pentru rezilierea contractului de furnizare a serviciilor, timp în care omului i-au tot fost emise facturi, deși el nu mai beneficia de servicii NextGen, transferându-se la altă societate de profil.

În aceste condiții, în care societatea de televiziune prin cablu amintită, procedează la această manieră, nu mai trebuie să mire pe nimeni că tot mai mulți giurgiuveni renunță la serviciile oferite de aceștia, îndreptându-se către societăți concurente.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole