11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Penitenciarul Giurgiu, în ALERTĂ! Un deținut s-a tăiat cu lama! Motivul este INCREDIBIL!

Un deținut în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la patru ani de închisoare pentru furt, a găsit o modalitate „la modă” pentru a atrage atenția. Cu o lamă scoasă de la un aparat de ras de unică folosință, s-a tăiat la nivelul gâtului, nemulțumit fiind că nu este mutat într-o altă cameră. Totul se petrecea în seara de 9 ianuarie, în jurul orelor 22,45, conform informațiilor furnizate de reprezentanții Penitenciarului Giurgiu.

Personalul medical al Penitenciarului Giurgiu a intervenit pentru acordarea primului ajutor, concomitent fiind solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanță, prin Serviciul Unic de Urgență 112. Deținutul a fost transportat la UPU Giurgiu pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Precizăm că persoana privată de libertate se afla în evidența cabinetului medical al unității cu o serie de afecțiuni psihice pentru care se administra tratament și este cunoscută cu antecedente de automutilare pe timpul executării pedepsei, se arată într-o informare a Penitenciarului Giurgiu.

La această dată, deținutul este internat, în stare stabilă, la Spitalul Penitenciar Rahova din Capitală.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole