12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Pe timpul furtunii de marți, pompierii giurgiuveni s-au transformat, fără voia lor, în tăietori de copaci! (FOTO/VIDEO)

Trei intervenții au avut pompierii giurgiuveni pe parcursul zilei de marți, 18 mai, legate de pagube sau pericole produse de vântul puternic ce a suflat în această după amiază. Dacă prima intervenție a fost pentru îndepărtarea unui copac ce bloca circulația pe drumul județean Giurgiu – Vieru, la scurt timp telefoanele pe 112 au sunat din nou, anunțând alte pericole.

Primul a fost în curtea Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, unde s-a intervenit pentru tăierea unui brad aproape dezrădăcinat!

Personalul medical a solicitat intervenția pompierilor, care s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială de stingere cu apă și spumă.
Pentru înlăturarea riscului, bradul a trebuit să fie tăiat.

La scurt timp după aceea, sirenele pompierilor au sunat din nou, dar nu pentru stingerea unui incendiu, ci tot pentru o intervenție nonconformistă. Pe strada Gorneni din municipiu, o salcie punea în pericol siguranța trecătorilor și, din cauza vântului, putea rupe cablurile electrice. Și la aceasta s-a intervenit pentru „toaletare”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole