18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Patru comune giurgiuvene, incluse într-un amplu program de sprijinire a eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public

Conform unei recente declarații a deputatului PNL Giurgiu, Gabriela Horga, patru comune din județul Giurgiu au fost incluse în programul privind sprijinirea eficienţei energetice a infrastructurii de iluminat public.

Este vorba despre comunele Frătești, căreia i-a fost alocată suma de 2.000.000 de lei. Totodată, comuna Adunații Copăceni va primi 1.521.276 de lei, pentru comuna Oinacu s-au alocat 899.000 de lei, în timp ce comuna Hotarele va primi 898.000 de lei.

Reducerea facturilor la electricitate în urma modernizării sistemelor de iluminat este obiectivul programului desfășurat de Agenția Fondului de Mediu, prin recurgerea la folosirea de corpuri de iluminat cu LED-uri, care vor înlocui corpurile de iluminat cu consum ridicat de energie.

Felicitări primarilor, Fabian Târcă, Silvian Manea, Gabriel Pană, Dan Rusu, pentru proiectele depuse și finanțate!, a mai precizat deputatul PNL Giurgiu, Gabriela Horga.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole