11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

OCHIUL SOACREI. Când „pisica” (reprezentanții poliției rutiere) nu-i acasă, șoferii parchează pe unde-i taie capul!

Un set de imagini sosit pe adresa redacției noastre ne demonstrează, dacă mai era nevoie, că într-un oraș cu o circulație gâtuită și supraaglomerată, regula bunului simț lipsește cu desăvârșire unor participanți la trafic. Mașini parcate pe trotuare, pe carosabil, în dreptul semnului „oprirea interzisă”, sau chiar pe marcajul trecerii pentru pietoni, fiecare după cum l-a tăiat capul sau după nevoiel sale, toate fac din traficul rutier giurgiuvean unul cu adevărat de coșmar, mai ales la orele de maximă intensitate.

Din păcate, ne spuneau cei care ne-au transmis imaginile de mai sus, în tot „periplul” lor prin oraș nu au întâlnit, în niciunul din punctele „nevralgice” și arhicunoscute, niciun reprezentant al celor care erau îndreptățiți să ia măsuri în aceste situații. Dar, ceea ce este de domeniul incredibilului, este că una dintre imagini este surprinsă la doi pași de sediul Poliției Municipiului Giurgiu, în zona Parcului Alei.

Numai că, tot din păcate, vom avea surpriza ca, în curând, să surprindem imagini cu mașini care intră în magazine, pentru că șoferului (sau vreunuia dintre pasageri) îi este, pur și simplu, lene să meargă pe jos câțiva pași. Sau pentru că, nu-i așa, mitocanii nu au avut, nu au și, probabil, nu vor avea niciodată vreo limită, și vor crede, mereu, că TOTUL (inclusiv carosabilul sau trotuarele) li se cuvin!

Poate că, după ce aceste imagini au fost făcute publice, iar „eroii” au devenit, cu sau fără voia lor, „vedete” de moment, asemenea imagini vor fi mai rar întâlnite pe străzile din municipiu, iar cei care trebuie să ia măsuri vor fi ceva mai vizibili în trafic și în alte puncte, nu doar în Piața Centrală sau pe artera principală a municipiului…

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole