18.1 C
Giurgiu
sâmbătă,13 aprilie 2024
spot_img

Noi modalități de trecere a TIR-urilor prin vama Giurgiu-Ruse, pe sensul de ieșire din Bulgaria: COADA VIRTUALĂ

Informații privind includerea camioanelor de mare tonaj în coada virtuală de trecere a punctului de control „Podul Dunării”

Printr-un Ordin al Primarului Municipiului Ruse a fost instituită o organizare privind așteptarea autoturismelor grele de marfă la traversarea acestora către Podul Dunării – Ruse, după cum urmează:

Toți șoferii de camioane de mare tonaj care se află pe teritoriul municipiului Ruse urmează să primească un număr de la coada virtuală pentru trecerea prin PCTF „Podul Dunării”.

Serviciul este posibil în baza unui acord pe care Primăria Ruse l-a încheiat cu Tir Parking Ruse SRL dar staționarea în parcarea de pe b-dul Bulgaria Nr. 292 nu este una obligatorie.

Obiectivul este respectarea interdicției de oprire și staționare a camioanelor pe bulevardele „Bulgaria” și „Tutrakan” în oraș, care crează dificultăți atât pentru șoferi, ce sunt privați de condiții normale de odihnă, cât și pentru cei care călătoresc zilnic pe ruta Ruse-Marten- Sandrovo și zonele industriale din zonă.

Un număr pentru așa-numita „coadă virtuală” poate fi obținut prin prezentarea talonului (mic sau mare) de înmatriculare a autovehiculului din următoarele locuri:

  1. clădirea administrativă a „Tir Parking Ruse” SRL de pe b-dul „Bulgaria” Nr. 292 – fără a fi necesară intrarea în parcare cu autovehiculul respectiv;
  2. la fața locului, chiar înainte de apropierea de PCTF „Podul Dunării”, de la angajații societății.
  3. de la reprezentantul oficial al parcării respective, unde este parcat camionul.

Pentru vehiculele grele de marfă care sunt staționate în parcarea de pe bulevardul „Bulgaria” Nr. 292, informarea cu privire la posibilitatea de a trecere spre PCTF se realizează conform sistemului informatic automat care a fost introdus acolo. Toate celelalte persoane care au realizat o staționare în alte locuri urmează să furnizeze un număr de telefon de contact, pentru a fi anunțate când le vine rândul să treacă.

Municipiul Ruse face apel la șoferi să fie atenți și să respecte regulile și ordinea stabilite, inclusiv interzicerea de a opri și de a rămâne pe bulevardele indicate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole