16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Mutare-ȘOC la DSP Giurgiu! Rafila schimbă un medic cu un jurist, la comanda pesedistului Marian Mina!

Surpriză în conducerea Direcției de Sănătate Publică Giurgiu: începând cu 8 aprilie 2022, revine pe funcție Magdalena Mărcuț, cea care a mai condus instituția în urmă cu circa un an și jumătate. Despre aceasta se spune că ar fi chiar colega de bancă a președintelui PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, cel care, de altfel, ar fi și „artizanul” numirii.

Mai exact, a insistat pe lângă ministrul sănătății, Alexandru Rafila, să fie impusă aceasta la conducerea DSP Giurgiu. Iar Rafila…a tăcut și a executat!

Mutarea „în plic” vine în contextul în care s-a tot discutat ca, la conducerea DSP-urilor, să fie medici, acolo unde este posibil chiar epidemiologi. Ori ceea ce s-a întâmplat la Giurgiu, la comanda strict politică a lui Mina, încalcă toată acestă retorică a ultimilor ani. Pentru ministrul Alexandru Rafila n-a contat că aceasta nu are minime cunoștiințe medicale, ci doar faptul că a răspuns prompt la comanda lui Marian Mina.

Așadar, se demonstrează că Rafila a fost pus pe pilot automat de finul lui Bădălău. Publicația PUTEREA (cei care au făcut publică această schimbare) a solicitat ministrului Alexandru Rafila să precizeze de ce a impus-o pe Magdalena Mărcuț la DSP Giurgiu, dar nu a răspuns solicitării noastre.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole