16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Moșul, reprezentat de președintele PNL Giurgiu, Dan MOTREANU, a poposit la micii luptători giurgiuveni (GALERIE FOTO)

Cu puțin timp înainte ca, în mod oficial, Moș Crăciun să pornească (urmărit de sateliții NORAD) de la Polul Nord, către toți copiii cuminți de pe pământ, spiridușii săi, întruchipați de reprezentanți ai liberalilor giurgiuveni (președintele Dan Motreanu, președinta OFL Municipiu, Viorica Țigău), au poposit la secția de lupte greco-romane a SCM DUNĂREA-Giurgiu. Alături le-a fost, în calitate de „spiriduș delegat”, senatorul PNL Giurgiu, Toma Petcu.

Un număr de șapte sportivi (cu rezultate excelente pe parcursul anului 2023) au primit daruri de la reprezentanții „Moșului”, daruri ce au constat în treninguri,ghete de lupte și dulciuri.

Pentru o mai rapidă distribuire a cadourilor, s-au „înrolat” și președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, dar și liderul tinerilor liberali giurgiuveni, Adrian Chiran. La final, luptătorii giurgiuveni au oferit o demonstrație de luptă pe salteaua centrului, care, de curând, a fost renovat, oferind astfel condiții bune de antrenament celor care iubesc acest sport cu adevărat olimpic.

Micii luptători giurgiuveni, care au adus o sumedenie de medalii pe parcursul acestui an, sunt antrenați de cuplul de antrenori Florin și Costin Antonescu, doi oameni sufletiști, care, de multe ori, au pus performanța și binele copiilor mai presus de finanțările reduse sau de lipsa de fonduri pentru a participa la competiții.

Cei șapte mici luptători, recompensați cu doar câteva zile înainte de Crăciun, de mesagerii liberali ai Moșului, sunt: Petronel Roată- dublu campion național; Iulian Bălăceanu – campion național, câștigător Cupa României, categoria 110 kg; Crina Mihai – dublă campioană națională; Daria Stan – bronz la Campionatul Național de Lupte; Carlos Mițoi – bronz la Cupa României – categoria 85Kg; Erika Marquez Estefania – finalistă Campionatul Național și Luca Lazăr – bronz la Campionatul național.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole