17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Moș Crăciun a fost, pentru copiii din Așezământul „Sfinții Arhangheli” din Slobozia, întruchipat de Organizația Femeilor Liberale Giurgiu (GALERIE FOTO)

Pentru cei 20 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 17 ani, găzduiți, împreună cu mamele lor, la Așezământul social destinat victimelor violenței domestice „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil”, din Slobozia, Moș Crăciun a venit sub forma Organizației Femeilor Liberale din Giurgiu, condusă de vicepreședintele CJ, Elisabeta Mihalcea. De la hăinuțe, încălțăminte, până la alimente, și produse de curățenie sau de igienă, toate darurile au fost strânse în mai puțin de două săptămâni.

Micuții au uitat, pentru câteva zeci de minute, de necazurile prin care au trecut, grație celor trei actrițe ale Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu, care i-au angrenat pe copii în tot felul de jocuri și activități.

Așezământul din Slobozia a fost vizitat și de președintele filialei județene Giurgiu a PNL, europarlamentarul Dan Motreanu, alături de deputatul liberal Gabriela Horga.

De departe, cea mai mare bucurie a celor mici a fost primirea darurilor, punguțe cu dulciuri oferite de femeile liberale din Giurgiu.

Alături de femeile liberale din Giurgiu au fost, în chip de Moș Crăciun, cu dulciuri pentru cei mici, și cei din Asociația „Prietenii de lângă tine”, reprezentați de Mariana Mitroi.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole