23.9 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Mihai DOBRE candidează pentru un nou mandat de primar al orașului Mihăilești

Primarul liberal Mihai Dobre, edilul orașului Mihăilești, este primul edil care a intrat în linie dreaptă în cursa pentru alegerile locale, candidând pentru un nou mandat.

Anunțul a fost făcut la ședința organizației locale a PNL Mihăilești, unde au fost prezenți deputatul Alexandru Andrei, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, cei doi subprefecți Mirel Brăgaru și Ancuța Voevozeanu, liderul TNL Giurgiu, Adrian Chiran. La ședință au participat peste 350 de oameni.

„Prezența sa și discursul său plin de inspirație au reafirmat angajamentul față de oraș și dorința de a-l aduce la un nivel și mai înalt.

În timpul ședinței, am fost încurajați să ne implicăm activ în campania electorală, să ne exprimăm opiniile și să aducem idei inovatoare pentru a sprijini progresul comunității din Mihăilești, atmosfera fiind una plină de entuziasm și unitate, cu fiecare persoană prezentă conștientă de importanța participării lor în procesul democratic”, afirma, la scurt timp de la finalizarea ședinței, liderilor tinerilor liberali giurgiuveni. .

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole