10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Medalii internaționale pentru luptătorii de la SCM Dunărea Giurgiu (FOTO)

Veștile bune din sportul giurgiuvean vin tot de la luptătorii de la S.C.M- Dunarea Giurgiu care, în perioada 17 – 18 martie, au participat la Turneul memorial Internațional de lupte „Cupa Nicolae Gheorghe”, la Medgidia. Participarea sportivilor giurgiuveni în concurs ne-a oferit posibilitatea de a testa sportivii noștri la acest nivel de competiție internațională, cu sportivi valoroși din Ucraina, Moldova, Bulgaria, Serbia și România, preciza, la întoarcerea de la competiție, antrenorul lotului giurgiuvean, prof. Florin Antonescu.

La încheierea competiției, în Sala Sporturilor „Dan Spătaru” din Medgidia, eforturile sportivilor și antrenorilor giurgiuveni au fost recompensate cu podiumuri la categoria +75 kg, obținute prin Petronel Roată (locul 1), Iulian Bălăceanu (locul 2) și Carlos Mițoi (locul 3).

Rezultate bune au obținut și cele două fete participante la această importantă competiție, Crina Mihai, o sportivă care prin munca și seriozitatea de la antrenament a reușit să cucerească locul 3 la categoria 37 kg și o speranța a noastră pentru sportul de performanță, Daria Stan, ocupantă a locului 3 la categoria 56 kg.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole