16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Medalii după medalii pentru luptătorii giurgiuveni (FOTO)

Sportivii secțiilor de lupte de la SCM DUNĂREA și CS Municipal Giurgiu nu se dezmint. Aflați într-o formă excelentă, aceștia au participat, în perioada 16 – 17 martie, la Sala Sporturilor din Pantelimon, la etapa a II-a a Campionatului interjudețean de lupte – competiție importantă, aflată în calendarul competitional al federației române de specialitate.

Alături de giurgiuvenii noștri, au concurat sportivi puternici, de la cluburi din Pitești, București, Tulcea, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Pantelimon, Slatina, sportivi cu palmares bogat, care se pregătesc pentru finalele care urmează.

Antrenorii giurgiuveni au avut ocazia sa verifice nivelul de pregătire pentru această etapă și, totodată, să testeze competițional tinerele sportive de la echipa feminina a S.C.M.- Dunărea Giurgiu.

Rezultatele la încheierea competiției pentru giurgiuveni nu sunt deloc de neglijat: categoria +110 kg – Iulian Bălăceanu – loc.1; categoria 100 kg.  – Petronel Roată – locul 1; categoria 60 kg – Lucian Herghelegiu – locul 2; categoria 72 kg. – Laurențiu Lascarache locul 3.

În ceea ce le privește pe fete, Crina Mihai s-a clasat pe locul 1 la categoria 38 kg, Daria Stan (categoria 65 kg), Raisa Păvălan (categoria 55 kg), Florentina Tudor (categoria 60 kg) au urcat pe treapta a doua a podiumului, în timp ce  Denisa Gâlceavă (categoria 65 kg) și Raisa Sârbu (categoria 60 kg) au ocupat locul al treilea. De remarcat evoluția excelentă a mezinei echipei, Alexia Ghincea, care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria 25 kg.

A fost o competiție cu o organizare de excepție, cu un nivel ridicat de pregătire pentru sportivi, cu ambiții și obiective pentru fiecare sportiv din partea antrenorilor. Felicitări pentru alegerea făcută de către toți copiii din lot, care au ales să facă sport la sfârșit de săptămână și care au renunțat pentru 14 ore la telefon și calculator… – ne-a spus prof.Florin Antonescu, antrenorul lotului giurgiuvean participant la „Cupa Orașului Pantelimon”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole