17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Mai mulți copii din sistemul de protecție specială de la DGASPC Giurgiu, oaspeți de onoare a 11 elevi giurgiuveni

Împreună spre mai bine” este tema acțiunii ce a avut loc joi, 27 iulie, la Colegiul Național Ion Maiorescu, acțiune la care au participat un grup de copii din sistemul de protecție specială și 11 elevi ai Colegiului Național Ion Maiorescu și altor două licee din Giurgiu.

În cadrul acestei acțiuni, participanții au fost implicați în activități interactive, jocuri de grup și de cunoaștere, copiii fiind încurajați să comunice în interiorul grupurilor și să se exprime.

Maria Mihaela Răduț, elevă a Colegiului Național Ion Maiorescu, a avut această inițiativă; ca urmare  a participării, în cursul acestei luni, la tabăra Camp Kennedy organizată de American Councils într-o localitate din județul Dâmbovița, ea a dorit, cu ajutorul colegilor, să transmită unui grup de copii din sistemul de  protecție specială cunoștințe care să îi ajute să se integreze mai bine în societate. Acțiunea s-a bucurat și de sprijnul d-nei psiholog Mihaela Leocă, care a ajutat participanții să își dezvolte abilități de comunicare în interiorul grupului.

Acțiunea s-a încheiat cu oferirea de diplome de participare copiilor și exprimarea dorinței celor implicați în derularea acestor activități de a se revedea și socializa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole