16 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Luptătorii de la SCM Dunărea Giurgiu, premiați de președintele CJ, Dumitru Beianu

Teatrul ,,Valah” a fost gazda unei festivități lăudabile organizate de Consiliul Județean -Giurgiu și Inspectoratul școlar județean, sâmbătă, 7 august.

Începând cu ora 11.00, cei peste 140 de copii cu rezultate deosebite în concursurile naționale și internaționale au fost premiati cu diplome, cărți și sume de bani, de către președintele C.J.- Dumitru Beianu , și de către primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu.

Au fost premiați elevii olimpici la disciplinele școlare, concursurile de interpretare muzicala, creație artistica și discipline sportive diferite.

Surpriza plăcută, pentru mulți dintre cei prezenți a fost prezenta pe scenă a unui număr de 13 sportivi din cadrul secției de lupte de la S.C.M.- DUNAREA GIURGIU, sportivi care de la an la an reușesc să se evidențieze la cel mai înalt nivel al competițiilor naționale. Dintre aceștia, cei mai titrați și care merită menționați sunt multiplul campion național VALENTIN GHEORGHE, pe sportivii PETRONEL ROATĂ sau MARIAN JARCALETE, dar și PETRICĂ ROATĂ, vicecampion național. Felicitările noastre pentru rezultatele foarte bune sportivilor și antrenorilor Costin Antonescu și prof.Florin Antonescu, care de 10 ani au readus în Giurgiu un sport care era aproape ,,uitat”.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole