9 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Luptătorii de la SCM DUNĂREA GIURGIU, din nou în topuri în competiții

La finele săptămânii trecute, mai exact pe data de 18 septembrie, o echipă formată din juniorii secției de lupte de la S.C.M.- Dunărea Giurgiu, a participat la turneul memorial „Emilian Balanescu”, desfășurat în municipiul Pitești.

Participarea la acest turneu numai cu sportivii mici, juniori, a fost alegerea antrenorilor giurgiuveni, având în vedere faptul că în perioada următoare, mai exact pe data de 7 octombrie, tinerii luptători vor participa la Finala Campionatului național individual rezervat juniorilor – 5, și juniorilor – 4.

Stagiul de pregătire, recent încheiat la Giurgiu a evidențiat acumulările din punct de vedere fizic și tehnic, sportivii giurgiuveni reușind următoarele rezultate: Locul – 1- ROATA PETRONEL , MIȚOI CRISTIAN și MIȚOI FANEL, cel mai mic dintre componenții lotului giurgiuvean, de numai șase ani, despre care antrenorii spun că ar putea deveni, dacă nu un nou Nicu Gingă, măcar un nou Valentin Gheorghe. Doi sportivi giurgiuveni – Mușat Stefănut și Roată Petrică – s-au întors de la Pitești cu medalia de argint individual.

„La încheierea competiției, echipa noastră a ocupat un binemeritat loc 3, poziție care ne mulțumește, în fața noastră fiind clasate echipe care au baza de selecție permanentă, Liceele cu Program Sportiv”, ne-a mai spus prof Antonescu- antrenorul echipei Dunarea Giurgiu la întoarcerea de la Pitești.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole