16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Luptătorii de la DUNĂREA GIURGIU confirmă din nou: medalii și rezultate excelente la Cupa României la CADEȚI. Se așteaptă alte rezultate bune la categoria U15! (GALERIE FOTO)

Veștile bune pentru iubitorii sportului giurgiuvean vin constant de la secția de lupte greco-romane de la S.C.M.- DUNAREA GIURGIU care, în ultimul sfârșit de săptămână, a confirmat, dacă mai era nevoie, că luptele greco-romane fac parte din disciplinele sportive olimpice care fac să se vorbească despre Giurgiu cu admirație și respect.

Participanți la Finala „Cupa României” rezervată cadeților – sportivi care nu au împlinit 18 ani – luptătorii giurgiuveni și-au arătat valoarea sportiva reușind să-și îndeplinească toate obiectivele propuse: Gheorghe Valentin-locul 2 – vicecampion național la categoria 55 kg, Bălăceanu Iulian – locul 3- medalie de bronz la categoria 110 kg, Roată Petronel – locul 5 – a pierdut ultimul meci în finala mică la categoria 110 kg.

Întrebat despre rezultatele obținute la Târgu Mureș, prof Antonescu Florin – antrenorul luptătorilor giurgiuveni declara că este mulțumit și chiar bucuros de seriozitatea pe care o au sportivii la pregătire, reamintindu-ne faptul că Bălăceanu Iulian, cel care este sportiv din categoria U-15, poate fi o surpriză plăcută pentru iubitorii luptelor.

De asemenea, Costin Antonescu, antrenorul echipelor de U-15 și juniori declara: „Prea mult timp nu avem să ne bucurăm pentru că joi, 07 aprilie plecăm la finala de Cupa României, rezervată sportivilor U- 15. În aceste zile rămase, ne concentrăm pe finalizarea pregătirii și selecției sportivilor cu care vom participa la Odorheiul Secuiesc, de unde ne propunem să ne întoarcem cu cel puțin o medalie cât mai strălucitoare”

„Doresc să transmiteți dumneavoastră mulțumirile noastre, antrenori și sportivi, celor care ne-au ajutat în pregătire, în organizarea cantonamentului și ne-au susținut în pregătire și participare” – a dorit să transmită prof Florin Antonescu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole