10.8 C
Giurgiu
duminică,3 decembrie 2023
spot_img

La Giurgiu, Direcția Agricolă a reînviat tradiția piețelor volante

Așa cum a fost anunțat cu ceva timp în urmă, curtea Direcției pentru Agricultură Județeană Giurgiu a devenit, pentru câteva ore, un loc în care producătorii giurgiuveni de legume, fructe, conserve, produse de panificație, puieți de pomi, sucuri bio, produse de apicultură. Mai mult, au fost situații când unii dintre cei aproximativ 30 de comercianți prezenți au rămas, pur și simplu, fără marfă, cerința clienților fiind extrem de mare. Astfel, s-au vândut foarte bine strugurii celor de la Micul Fermier din Călugăreni, sucul natural de cătină și mere, legumele de sezon (două personalități locale cumpărând, de altfel, cantități importante de castraveți și gogoșari).

La deschiderea pieței volante, alături de directorul DAJ Giurgiu, Petra Ochișor, au fost prezenți și președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, dar și primarul Adrian Anghelescu.

Directorul DAJ Giurgiu, Petra Ochișor, deschide Piața Volantă din curtea instituției
Președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu
Promisiunea Primarului Municipiului, Adrian Anghelescu
Produsul ARONIA, unul dintre cele mai căutate la piața volantă…

Zeci de giurgiuveni au trecut pragul pieței volante, reinițiate de DAJ Giurgiu, începând de sâmbătă, 11 septembrie. De altfel, și produsele, dar și primirea au fost la cea mai mare înălțime.

„Încercăm și sâmbăta următoare să reedităm acest eveniment dar totul depinde de evoluția pandemiei, mai cu seamă că succesul de astăzi, 11 septembrie, ne dă speranțe”, preciza, la finalul primei ediții a „Piețelor volante 2021”, directorul DAJ Giurgiu, Petra Ochișor.  

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole