10.8 C
Giurgiu
duminică,3 decembrie 2023
spot_img

Inițiativă a Direcției pentru Agricultură Județeană Giurgiu: Piața Volantă, în fiecare week end!

„Piața volantă se dorește a fi un semnal în vederea încurajării şi consumului de produse locale. Astfel, giurgiuvenii vor fi răsfățați cu legume și fructe proaspete, direct de la producători. Ne dorim să permanentizăm acest gen de activități. Suntem încrezători că acest eveniment va avea continuitate, că vom dezvolta ideea. Dar, în primul rând, aceasta depinde de consumatori, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare” spunea directorul executiv DAJ Giurgiu, Petra Ochisor.

Prima ediţie a pieţei volante este organizată sâmbătă, 11 septembrie, de Direcţia pentru Agricultură Judeţeană (DAJ) Giurgiu. Ineditul eveniment va avea loc la sediul instituţiei, în curtea interioară, și se va repeta în zilele de 18 și 25 septembrie, în aceeași locație.

Apoi, in zilele de 2,9 si 10 octombrie 2021, acțiunea se va muta pe pietonala de pe str. Mircea cel Bătrân, pentru a sărbători și Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești, tot în scopul încurajării consumului de produse agroalimentare autohtone şi de produse tradiţionale.

Acţiunea se doreşte a fi un semnal adresat atât producătorilor, cât şi consumatorilor, prin care DAJ Giurgiu asigură toată disponibilitatea, în vederea încurajării şi consumului de produse locale.

Piața volantă din curtea DAJ Giurgiu va fi deschisă în urmatoarele zile de sâmbătă, 11,18 si 25 septembrie, între orele 8.00 şi 17.00. Giurgiuvenii vor avea astfel din nou posibilitatea să achiziţioneze legume şi fructe proaspete de sezon direct de la producători.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole