22 C
Giurgiu
miercuri,12 iunie 2024
spot_img

Impact NIMICITOR la Bălănoaia. Un TIR a fost târât 50 de metri de locomotiva unui tren. Traficul rutier și feroviar, BLOCAT!

În cursul nopții, în jurul orelor 2, un apel la 112 anunta producerea unui accident în apropierea localității Bălănoaia.
La fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă dotată cu modul de descarcerare, iar după sosirea echipajului la fața locului s-a constatat că în accident erau implicate un tren marfar, ce transporta păcură și benzină, în 23 vagoane cisternă, și un TIR (autotren) ce transporta piese auto.
Din fericire nu au fost înregistrate victime, însa în urma impactului TIR-ul a fost străpuns de locomotivă și transportat circa 50 m pe calea ferată, avariind tronsonul de cale ferată respectiv.


De asemenea, o cantitate considerabilă de carburant de la rezervoarele locomotivei și ale autotrenului, a ajuns pe sol.
Traficul este blocat și la acest moment, echipaje ale IPJ Giurgiu fiind prezente la fața locului pentru dirijarea traficului pe rute alternative.
Misiunea de asigurare masuri PSI continuă și în acest moment, urmând ca acestea să fie asigurate de către echipajele ISU Giurgiu până la îndepărtarea oricărui pericol pentru cetățeni.
Totodată, se așteaptă forțe și mijloace din cadrul CFR pentru tractarea locomotivei și a garniturilor de tren astfel încât atât traficul rutier pe DN 5B, dar și cel feroviar, să se poată relua.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole