18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Gabriela HORGA, deputat PNL Giurgiu: „Prin PNRR, program susținut și inițiat de PNL, vor fi realizate două noi secții (oncologie și neurologie) la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu”

Proiectul privind construcția unui nou spital la Giurgiu, ce vizează în prima etapă noi secții de oncologie și neurologie, a fost selectat pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

La nivel național, 27 de proiecte din cele 49 depuse au fost selectate pentru finanțare prin PNRR. Această listă urmează să fie aprobată prin hotărâre de Guvern, iar cele 27 de proiecte trebuie finalizate până în 2026 pentru a primi finanțarea din PNRR.

Proiectul județului Giurgiu este în valoare de aproximativ 40 de milioane de euro, finanțarea urmând să fie asigurată în procent de 95% din PNRR, preciza deputatul liberal giurgiuvean, Gabriela Horga.

Consiliul Județean Giurgiu a depus toate eforturile pentru pregătirea documentației necesare. De asemenea, Consiliul Județean Giurgiu și Primăria Giurgiu au luat măsurile necesare pentru asigurarea terenului pentru construirea complexului de sănătate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole