22 C
Giurgiu
miercuri,12 iunie 2024
spot_img

Gabriela HORGA, deputat PNL Giurgiu: „Alegerea lui Dan Motreanu este un câștig pentru echipa de conducere a PNL!”

Vineri, 27 mai, în cadrul Consiliului Național, liderul filialei Giurgiu a PNL, Dan Motreanu, a fost ales în funcția de primvicepreședinte pentru strategii politice al PNL. Acest lucru a fost declarat, de către toți participanții la ședință, dar și de către ceilalți liberali, ca fiind un real câștig pentru partidul care, de curând, a împlinit 147 de ani de la înființare. Printre cei care au salutat, printre primii, alegerea liderului giurgiuvean într-una dintre cele mai importante funcții de conducere la nivel național din PNL a fost deputatul liberal giurgiuvean, Gabriela Horga, care preciza, la scurt timp după anunțarea rezultatelor finale ale scrutinului:

„Alegerea lui Dan Motreanu în funcția de prim-vicepreședinte pentru strategii politice este un câștig pentru echipa de conducere a PNL. Dan Motreanu a decis să candideze pentru a aduce un plus de experienţă în bătăliile politice. El a făcut parte, începând din 2004, din toate echipele de campanie ale partidului şi pe cea din 2019 a câştigat-o cu un scor important.Îl cunosc pe Dan Motreanu din primul an în care am intrat în PNL și a fost un adevărat exemplu pentru noi, tinerii din PNL, care am crescut în organizația de studenți sau de tineret și am crescut văzând modul său de a face politică.În ceea ce privește organizația PNL Giurgiu, Dan Motreanu a preluat o filială aflată la un scor de 11% la alegerile parlamentare din 2016, fără niciun parlamentar, cu doar 6 primari în tot județul. În mandatul lui Dan Motreanu, am câștigat alegerile locale și parlamentare, fiind prima organizație din țară ce a înregistrat un scor de aproape 50%. Avem președintele CJ, 34 de primari (inclusiv cel al reședinței de județ), avem 3 parlamentari din 6.Aceste rezultate au fost posibile pentru că mandatul lui Dan Motreanu a adus lărgirea și profesionalizarea echipei și prezentarea unor programe în acord cu așteptările oamenilor”, mai spunea Gabriela Horga.

Alegerea în colectivul de conducere al PNL a lui Dan Motreanu este un mod de recunoaștere a faptului că filiala giurgiuveană a PNL este printre cele mai performante, rezultatele și munca acestuia fiind recompensate de colegii liberali prin alegerea aproape in unanimitate în funcția de primvicepreședinte al PNL pentru strategii politice.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole