26 C
Giurgiu
sâmbătă,13 iulie 2024
spot_img

Fractură logică marca PSD: Mina încurcă societățile de transport public, iar consilierii săi ascultă orbește ordinele de partid! O recunoaște chiar el!

A recunoscut, cu subiect și predicat, faptul că aleșii locali PSD din consiliul municipiului Giurgiu au boicotat ședința extraordinară de consiliu local de vineri, 3 iunie. Este vorba despre președintele PSD Giurgiu, Marian Mina, care, invitat fiind într-o emisiune a unui post tv on-line declara, cu subiect și predicat: „Noi nu ne facem părtași la toate nenorocirile care se întâmplă în Primăria Giurgiu; eu niciodată n-o să oblig vreun consilier local să se ducă la ședință și să voteze nebuniile pe care le visează cei din Primăria Giurgiu (…).  Am citit, și având în vedere asta, să vii în ședință și să ceri consilierilor locali să voteze așa ceva, dați-mi voie să cred că nu prea e legal. (…) Nu ți-au venit astăzi, convoacă-i, discută. De ce pui ședință de îndată mâine? Crezi că vor veni mâine? Mă îndoiesc! (…) Cum să intri în ședință și să votezi prelungire când ai adresa aceasta de la TRACUM (n.r. – adresă în care se menționează că societatea va putea prelua activitatea de transport în comun în momentul în care va avea rezolvată situația documentelor și cea financiară)? Sunt consilierii PSD rău-voitori sau boicotează?”

Toate aceste afirmații (preluate din emisiunea amintită) sunt făcute referitor la absența nemotivată a consilierilor locali PSD de la ședința extraordinară de vineri, 3 iunie, ședință în care urma să fie votată PRELUNGIREA Contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane în Municipiul Giurgiu nr.21667/05.06.2015 încheiat cu S.C. Liber Trans Com S.R.L. Cu o zi înainte, într-o altă emisiune, același Marian Mina plângea de mila bugetului local, care „toacă” 800 de milioane de lei vechi lunar pe TRACUM, pe salariile a trei angajați.

Dacă ar fi să analizăm, de fapt „gura păcătosului adevăr grăiește”. Deși neagă vreo implicare a sa în deciziile aleșilor locali PSD, Mina recunoaște că nu vor veni nici la ședința de îndată. Și, deși se luptă peste tot că bunăstarea giurgiuvenilor este mai presus de orice, totuși fractura logică în discursul său televizat este o adevărată falie! Nicio treabă, de fapt, între documentul pe care îl „flutură”, și prelungirea contractului amintit. Mai mult, această prelungire ar face ca TRACUM să își poată rezolva situația, iar giurgiuvenii să beneficieze de transport public local de persoane. În caz contrar, îi explicăm noi domnului Mina, adică dacă nu se prelungește acest contract, cu un TRACUM în imposibilitatea de a prelua serviciul imediat, giurgiuvenii vor trebui să se descurce, din 5 iunie, cum vor putea… Dar, din interiorul limuzinelor, este greu să îți imaginezi acest „să se descurce cum pot”…

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole