18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

EXCLUSIV! Un bărbat din Malu amenință că se aruncă de pe clădirea Primăriei (VIDEO)

Cu puțin timp în urmă, echipaje ale Poliției, Ambulanței și Inspectoratului pentru Situații de Urgență au fost solicitate, prin 112, să se deplaseze în localitatea Malu din județul Giurgiu, deoarece, pe clădirea Primăriei, se afla un bărbat care amenința că se aruncă.

Din informațiile primite de la cititorii noștri (care, de altfel, ne-au și pus la dispoziție câteva imagini cu recalcitrantul), ar fi vorba despre o solicitare financiară a respectivului, acesta cerând 5000 de euro de la Primărie, întrucât nevasta lui, însărcinată în luna a noua, ar urma să nască în curând.

Între timp, individul a revenit la „sentimente mai bune”, coborând de pe clădirea Primăriei pe cea a Poștei din localitate, aflată în imediata vecinătate și la o înălțime mult mai mică.
La fața locului, pe lângă autospecialele IPJ, sunt prezente două autospeciale ISU (una pentru salvare de la înălțime, prevăzută cu scara, și o a doua dotată cu aparatură de salvare). Cele două autospeciale ISU vor interveni numai dacă recalcitrantul va dori să fie coborât în siguranță.

Vom reveni cu amănunte și cu alte declarații, pe măsură ce ne vor parveni.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole