13.2 C
Giurgiu
vineri,1 decembrie 2023
spot_img

Emoții pentru locuitorii străzii Vaporului din municipiu. O autospecială a ISU Giurgiu a acționat pentru câteva minute în zonă!

Timp de mai bine de 10 minute, locuitorii străzii Vaporului din municipiul nostru au asistat, cu inima la gură, la o intervenție a pompierilor giurgiuveni. Era vorba, de fapt, despre o simplă intervenție de sprijin Serviciul de Ambulanță al Județului Giurgiu.

La solicitarea reporterilor www.evenimentgr.ro, ISU Giurgiu a transmis următoarele informații, referitor la seara de 13 noiembrie, intervenție în jurul orelor 18.00:

S-a acționat cu autospeciala pentru intervenție și salvare de la înălțime pentru a ajunge la geanul locuinței, la etajul IV. A fost deblocat geamul dormitorului și s-a pătruns în locuință. Persoana era căzută în casă, conștientă și cooperantă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 88 de ani. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la Ambulanța SAJ.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o descarcerare, se arată în informarea ISU Giurgiu, pentru www.evenimentgr.ro.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole