12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Dumitru BEIANU LINIȘTEȘTE spiritele din DGASPC Giurgiu

S-a tot vorbit despre o eventuală manifestare de protest a angajaților (membri de sindicat) din DGASPC Giurgiu, pe motiv că s-a întârziat cu achitarea salariilor.

Numai că acest aspect fusese anunțat și se știa de mai multe luni că este posibil să se întâmple ca, pentru ultimele două luni, banii necesari achitării salariilor să nu fie suficienți.

„Vineri, 18 noiembrie, Consiliul Județean Giurgiu se va reuni în ședință extraordinară pentru a aproba o rectificare bugetară care să permită acordarea drepturilor salariale exclusiv din resurse bugetare proprii ale Consiliul Județean Giurgiu urmând ca drepturile salariale să fie virate cel mai târziu în data de 23 noiembrie, cu o întârziere maxima la plata acestora de 12 zile calendaristice”, se preciza într-o informare a Consiliului Județean Giurgiu.

De asemenea, într-o întâlnire cu presa a președintelui CJ, Dumitru Beianu, acesta a precizat:

Nu a avut nimeni vreo intenție să pedepsească pe cineva, am toată considerația pentru cei de acolo, am făcut eforturi pentru a plăti cheltuielile de funcționare, pentru procesele câștigate în instanță de salariați, vouchere de vacanță restante chiar din 2018, așa că nu poate spune nimeni că instituția CJ nu a făcut eforturi ca DGASPC Giurgiu să funcționeze la parametri normali. (…) Fără nicio rectificare, comparativ cu mandatul anterior, când se făceau rectificări din 3 în 3 luni, este un real efort să susții cei 40% din cheltuielile de funcționare ale DGASPC”.

Astfel, cel mai târziu în data de 23 noiembrie, chiar dacă vorbim de întârziere, angajații DGASPC Giurgiu își vor primi drepturile salariale

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole