12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Drept la replică al reprezentanților CJ Giurgiu, după acuzațiile apărute în mediul on-line

Recent, mai multe publicații on-line, dar și pe diverse conturi de facebook, au apărut o serie de acuzații și afirmații menite să inducă o senzație de panică la nivelul unei părți a angajaților din instituțiile subordonate Consiliului Județean. În acest context, reprezentanții CJ au transmis un drept la replică:

„Cel mai mare dezechilibru în bugetul Consiliului Județean Giurgiu îl reprezintă cele 200 de angajări făcute mandatul trecut, sub conducerea lui Marian Mina, doar la Direcția de Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, unde s-a ajuns în situația de a avea câte doi îngrijitori la un beneficiar.

Și spun “doar la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului” pentru că, după cum deja se știe, același Marian Mina a avut grijă să mărească nejustificat și aparatul de specialitate al Consiliului Județean, dar și al altor subordonate. În altă ordine de idei, bugetul propus si aprobat în ultimii 5 ani a fost făcut pentru începutul anului, urmând ca în timpul anului să fie făcute rectificări bugetare.

Așa cum am mai spus, bugetul întocmit la începutul anului nu susține cheltuielile până la finalul anului.Și ca să nu mai existe informații eronate, menite să-i dezinformeze pe giurgiuveni, vă atașez un extras Revisal, din care se poate observa câți angajați are, în prezent JUDSERV: DOI!”, se arată în dreptul la replică al celor de la CJ Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole