16 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Drapelul de luptă al jandarmilor giurgiuveni, decorat cu „Virtutea Militară” în grad de Cavaler

Ieri, 3 aprilie 2023, cu ocazia aniversării a 173 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, în cadrul unui eveniment organizat la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Drapelul de Luptă al Inspectoratului de Jandarmi Județean „General de divizie Ștefan Ștefănescu” Giurgiu, acordat prin decret prezidențial la data de 18 februarie 2015, a fost decorat de către Ministrul Afacerilor Interne, domnul Lucian Nicolae Bode.

Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler, cu însemn de pace, pentru militari este conferit prin Decret prezidenţial și reprezintă un semn de apreciere a profesionalismului dovedit și a rezultatelor importante obținute de către personalul unității în îndeplinirea misiunilor.

Decorarea drapelului unei unități militare reprezintă o recunoaștere a rezultatelor remarcabile înregistrate de oamenii de arme pe plan profesional, atât pe plan intern cât și în colaborare cu alte instituții. Este un semn de apreciere al înaltului profesionalism și al rezultatelor importante obținute de personalul unității în îndeplinirea misiunilor încredințate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole