10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Doar 9 persoane dintre asistații DGASPC Giurgiu, pozitivi la COVID 19. Directorul instituției: „NU este vorba despre „majoritatea” centrelor”!

Recent, site-urile aservite social-democraților, precum și administratori ale unor conturi de socializare au distribuit, pe facebook, mai multe informații eronate, cu privire la situația din centrele rezidențiale aflate în subordinea DGASPC Giurgiu. Mai exact, era vorba despre „focare de covid”, despre „dezastre”, asemenea termeni fiind utilizați și de către persoane care au trimis, sub „anonimat”, diverselor instituții din Giurgiu.

Referitor la aceste afirmații, directorul DGASPC Giurgiu, Daniela Ruse, declara, pentru publicația noastră:

“Faptul că 9 dintre cei 426 beneficiari din structurile rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu sunt infectați cu Covid nu înseamnă că <<în majoritatea centrelor există focar de covid>> și că <<este un dezastru>>, așa cum este scris în sesizările care sunt trimise pe adresa de e-mail a D.G.A.S.P.C. Giurgiu sau a altor instituții precum D.S.P. sau A.J.P.I.S de către persoane care nu își asumă identitatea, sau așa cum sunt difuzate informații în mediul online.

Acestea sunt dezinformări, menite să creeze o stare de panică în rândul salariaților și al beneficiarilor și să prezinte o imagine deformată, diferită de realitate, în privința D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

La toate structurile au fost luate măsuri de siguranță împotriva SARS-COV- 2, atât pentru sănătatea beneficiarilor cât și a personalului. În cadrul celor trei structuri în care se află beneficiari infectați, aceștia sunt izolați în cadrul structurilor respective iar starea lor medicală este monitorizată de către personalul medical angajat și de către Direcția de Sănătate Publică Giurgiu. Comunicăm permanent cu instituțiile abilitate în privința situației existente și a măsurilor luate”, a declarat Daniela Ruse, director general al instituției.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole