26.3 C
Giurgiu
duminică,23 iunie 2024
spot_img

Diversiune marca PSD: se trimit mesaje-text mincinoase!

Mai mulți giurgiuveni ne-au semnalat faptul că, pe telefoanele personale, au primit un mesaj semnat – se pare – de Nicolae Barbu, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Giurgiu.

Mesajul sună așa: „Dragi Giurgiuveni, nu-i lăsați pe cei ce se vând pentru 500 de lei să decidă încă 4 ani în locul vostru. Arătați că vă pasă! Nicolae Barbu”

Oamenii erau – pe bună dreptate – contrariați de faptul că o persoană cu care nu au nimic în comun are datele lor de contact, date personale, de altfel. Sursele noastre spun că Nicolae Barbu ar fi cumpărat parte a bazei de date a unor magazine proaspăt deschise în cadrul Aurora Mall, magazine ce dețineau numerele de telefon ale clienților lor.

„Nu știm cu a reușit, dar a cumpărat o bază de date a magazinului de îmbrăcăminte Sinsay, iar după alții de la Altex Giurgiu.

Momentan nu știm cine i-a pus la dispoziție numerele de telefon ale cetățenilor giurgiuveni, dar în mod cert va urma o anchetă întrucât acest lucru se încadrează la „SIGURANȚA STATULUI”!” apare scris pe un cont declarat dușman al lui Nicolae Barbu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole