17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Direcția Județeană de Transport Giurgiu demarează campania „Plantează un copac, salvează un viitor”

Această campanie de plantare a copacilor se va organiza cu ocazia Zilei Mondiale a Pămantului și va avea loc SÂMBĂTĂ, 22 Aprilie, la intrare pe DJ507 Giurgiu – Oinacu, începând cu ora 10:00.

Scopul campaniei este de a încuraja protejarea mediului înconjurător și de a promova responsabilitatea socială față de natură. În acest sens, Direcția Județeană de Transport invită toți giurgiuvenii să se alăture eforturilor noastre de a îmbunătăți calitatea aerului și a mediului în general.

În timpul evenimentului, participanții vor avea ocazia de a învăța despre importanța protejării mediului, despre modul în care copacii contribuie la îmbunătățirea calității aerului și despre modul în care putem lua măsuri pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon.

Direcția Județeană de Transport asigură toate resursele necesare pentru a face acest eveniment un succes. Echipamentul necesar, inclusiv uneltele de plantare, vor fi furnizate de către organizatori. De asemenea, membrii echipei noastre vor fi prezenți pentru a oferi instrucțiuni și sfaturi cu privire la modul de plantare și îngrijire a copacilor.

Plantând un copac, bifați un îndemn biblic și puteți vedea, cu trecerea anilor, cât de important a fost aportul dumneavoastră la înfrumusețarea județului nostru!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: djtadjctgiurgiu@yahoo.com sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100076351664323

Împreună pentru un județ mai verde!, se arată în comunicarea DJTADJCT Giurgiu

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole