12.6 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Dezinformare „made in PSD”

Recent, o publicație afiliată și asumată de către PSD Giurgiu scria că un locuitor al comunei Malu ar fi fost lăsat să agonizeze în casă, bolnav și sărac. Mai mult, aceeași „publicație” lansa pe piață zvonul conform căruia căminul pentru persoane vârstnice de la Mironești, acuzându-l de nepăsare pe președintele CJ, Dumitru Beianu.

În replică, reprezentanții Consiliului Județean au postat, pe contul de socializare al instituției, un drept la replică:

„Drept la replică în urma publicării de către giurgiu-net.ro a articolului “Imaginea NEPĂSĂRII! Un giurgiuvean din Malu, lăsat să agonizeze în casă, bolnav și sărac. Autoritățile pasează responsabilitatea de la una la alta”:

„Primarul Comunei Malu, Mirel Jantea, a fost înștiințat în urmă cu câteva zile că persoana în cauză, D.C., nu a mai fost văzută ieșind din casă.Primarul a trimis poliția la adresa lui D.C., să verifice situația. S-a luat legătura cu familia acestuia, care nu dorește îngrijirea lui.

De la înștiințare și până la internare, starea sa de sănătate a fost zilnic monitorizată de asistenta medicală comunitară.În data de 02.10.2021 a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, secția Neurologie, unde se află și în prezent.Personalul medical a stabilit că D.C. nu se află în imposibilitatea de a-și asigura nevoile socio-medicale și este eligibil pentru internarea într-un centru de persoane vârstnice.După externare, cel mai probabil va fi internat în Centrul de Asistență socio-medicală Mogoșești, unde va beneficia de asistență medicală, îngrijire și suport emoțional.În ceea ce privește acuzația privind închiderea Centrului de la Mironești – este tot o dezinformare marca PSD. Se dorește, în fapt, din multe considerente, transformarea centrului într-unul pentru persoane cu dizabilități.”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole