18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Deputatul PNL Giurgiu, Gabriela HORGA: „Trebuie să apreciem munca de o viață a seniorilor și să ținem cont de sfaturile și propunerile lor”

La finalul acestei săptămâni, așa cum scriam anterior, au avut loc alegerile organizației de seniori liberali la Malu Spart.

Invitată la acest eveniment din viața politică a seniorilor liberali, deputatul PNL Giurgiu, Gabriela Horga afirma, la scurt timp de la încheierea lucrărilor:

Felicitări domnului președinte Petre Tudorache și noului birou politic ales! Implicarea seniorilor noștri în viața comunităților, dar și în activitatea politică este importantă datorită experienței lor de viață. De fiecare dată trebuie să le apreciem munca de-o viață în cadrul acestor comunități și să ținem cont de sfaturile și propunerile lor.

PNL, din 2020 până astăzi, de când este la guvernare, este partidul care a crescut pensiile cu 14% în 2020, cu 10% la începutul anului 2022, iar acum a propus creșterea punctului de pensii cu rata inflației, ajunsă la 15,9%. Sunt cele mai mari majorări de pensii făcute în doar trei ani în România, iar majorarea propusă acum de PNL și premierul Nicolae Ciucă, de 15,9%, este una necesară pentru că oamenii care au muncit și contribuit la sistemul de pensii o viață întreagă nu trebuie să plătească prețul multiplelor crize atunci când ar trebui să aibă o bătrânețe liniștită.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole