17.8 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Deputatul PNL Giurgiu, Gabriela HORGA: „O nouă comună giurgiuveană demarează proiecte de investiții prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”!

În judetul Giurgiu a fost semnat un nou contract de investiții prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în comuna Colibași, în valoare de 4,7 milioane de lei.

Contractul prevede investiții în comună pentru amenajarea de trotuare și pistă de biciclete.

Guvernul condus de premierul liberal Nicolae Ciucă a semnat până acum în cadrul programului “Anghel Saligny” 305 contracte de investiții, în valoare de aproximativ 3 miliarde de lei.

Prin Programul Național „Anghel Saligny”, program susținut de PNL, județul Giurgiu are acces la 1,17 miliarde de lei pentru finanțarea a 92 de proiecte de investiții în infrastructura de drumuri și de apă. Din această sumă, municipiului Giurgiu i-a fost alocată suma de 43 de milioane de lei, sumă ce va fi utilizată pentru două proiecte de reabilitare infrastructură rutieră și trei proiecte pentru modernizarea rețelei de apă.

Anunțul a fost făcut de către deputatul PNL Giurgiu, Gabriela Horga, la scurt timp după ce contractul de investiții a fost semnat.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole