10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Deputatul PNL Giurgiu, Gabriela HORGA: „Guvernul Nicolae Ciucă investește în dezvoltarea județului Giurgiu”

Guvernul Nicolae Ciucă investește în dezvoltarea județului Giurgiu suma de aproximativ 1,2 miliarde de lei prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”, anunță, prin intermediul contului său de socializare, deputatul liberal giurgiuvean Gabriela Horga.

Este vorba despre 92 de obiective de investiții ce vor fi finanțate în județul Giurgiu în toate comunele, orașele și municipiu. În total, 140 de milioane de lei este alocarea totală pentru Consiliul Județean Giurgiu pentru modernizarea a 7 drumuri județene, alte 33 de milioane de lei vor fi investite pentru reabilitarea unor bulevarde și străzi și la 10 milioane de lei pentru modernizarea și reabilitarea unor rețele de apă din municipiul Giurgiu.

Orașul Mihăilești va primi 18 milioane de lei pentru reabilitarea unor străzi de interes local, iar orașul Bolintin-Vale va avea acces la finanțare de 24,8 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea străzilor și de 18,1 milioane de lei pentru înființarea unui sistem de alimentare cu apă și canalizare.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole