13.2 C
Giurgiu
vineri,1 decembrie 2023
spot_img

Deputatul PNL Giurgiu, Gabriela HORGA: „Felicit administrațiile locale din Giurgiu care au înțeles importanța realizării de proiecte din fonduri europene, pentru dezvoltarea comunităților lor”

Comuna Oinacu primește 2,2 milioane lei pentru finanțarea unuia din proiectele depuse pe Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Proiectul vizează asigurarea de sisteme ITS/TIC în comună.

De asemenea, tot prin PNRR au fost semnate si noi contracte de finanțare pentru municipiul Giurgiu, astfel: 30 de milioane de lei pentru renovarea energetică a unor clădiri rezidențiale multifamiliale din municipiul Giurgiu.

Pentru renovarea energetică a sălii de sport și a internatului de la Colegiul Național Ion Maiorescu din municipiul Giurgiu a fost alocată suma de 9,9 milioane de lei.

Pentru renovarea energetică grădiniței cu program prelungit ”Prichindeii”, din municipiul Giurgiu, contractul este în valoare de 2,73 milioane de lei.

Felicitări administrațiilor locale din Giurgiu pentru proiectele semnate și finanțate până acum pentru că știu cât de importantă este realizarea proiectelor din fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea comunităților.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole