18.1 C
Giurgiu
duminică,19 mai 2024
spot_img

Declarații OFICIALE cu privire la ridicarea, din Penitenciar, a unui subofițer

Așa cum informam, un polițist de penitenciar din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Giurgiu a fost ridicat de către polițiltii de la Anticorupție. În cursul zilei de joi, 22 iulie, reprezentanții unității de detenție giurgiuvene au transmis un punct de vedere oficial cu privire la evenimentele petrecute cu o zi înainte.

„Miercuri, 21 iulie 2021, polițiștii anticorupție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, au pus în executare un mandat de aducere cu privire la un agent de poliție penitenciară din Penitenciarul Giurgiu.
Polițistul de penitenciare a fost audiat și condus la sediul Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu în vederea continuării cercetărilor în acest caz.
În cursul zilei de 21.07.2021, suspectului i-au fost aduse la cunoștință acuzațiile, în conformitate cu Codul de procedură penală, fiind dispusă măsura preventivă a reținerii, urmând ca-n cursul zilei de 22.07.2021 să fie prezentat Tribunalului Giurgiu, cu propunere de arestare preventivă”, se arată în comunicatul Penitenciarului Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole