18.1 C
Giurgiu
vineri,12 aprilie 2024
spot_img

Debut de vacanță pentru copiii din Ogrezeni, la Palatul Parlamentului, ca oaspeți ai deputatului PNL Giurgiu, Gabriela HORGA

Continuă seria vizitelor la Palatul Parlamentului, organizate de deputatul PNL Giurgiu, Gabriela Horga. Săptămâna aceasta a venit rândul mai multor copii din comuna Ogrezeni.

Au fost într-un tur al Palatului Parlamentului, am discutat despre separația puterilor în stat, despre importanța democrației și rolul Parlamentului și despre dezbaterea parlamentară și modul în care se aprobă legile.

Copiii au pus întrebări despre activitatea parlamentarilor și despre felul în care se dezbat și se aprobă legile țării.

Este important ca ei să afle cât mai rapid că punctele de vedere diferite sunt firești într-o societate și că decizia trebuie luată în urma unor dezbateri civilizate, spunea deputatul liberal giurgiuvean.

La vizita de la Palatul Parlamentului au fost prezenți, alături de cadrele didactice care au însoțit grupul de copii, George Morcov, viceprimarul comunei Ogrezeni și președintele PNL Ogrezeni, Nicușor Iacob, fost candidat la primăria comunei.

De când am preluat mandatul de deputat și până în prezent, am organizat, împreună cu colegii mei din PNL Giurgiu, mai multe vizite ale copiilor din județ la Parlament. Vom continua să organizăm astfel de vizite, în așa fel încât cât mai mulți copii din Giurgiu să aibă ocazia să afle cum funcționează forul legislativ, a încheiat Gabriela Horga.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole