12.6 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

De Ziua Îndrăgostițillor, tinerii liberali giurgiuveni trimit la munte cel mai îndrăgostit cuplu!

Iubirea nu are vârstă, și merită oricând să fie sărbătorită, este ideea principală după care se ghidează în organizarea evenimentului de anul acesta, de Valentine’s Day, tinerii liberali giurgiuveni.

În aceste condiții, sub numele TNLove2022, organizația județeană a Tineretului Național Liberal Giurgiu organizează un concurs inedit și…super, de Valentine’s Day, concurs în care cele mai apreciate cupluri vor fi premiate!

„Așteptăm sâmbătă, 12 februarie, în Parcul Alei, începând cu orele 11,00, toate cuplurile de îndrăgostiți, indiferent de vârstă. Acolo vor face o fotografie de neuitat, imortalizând, astfel, într-o secundă, o iubire ce durează sau poate dura o viață! Această fotografie va fi mai apoi încărcată pe pagina de facebook a TNL Giurgiu, iar cuplurile care vor obține cele mai multe aprecieri vor primi premii importante”, preciza Adrian Chiran, președintele filialei județene a TNL Giurgiu.

Cuplurile care vor primi cele mai multe „like”-uri vor fi premiate, după cum urmează, cu: un sejur de două nopți în Poiana Brașov (ocupanții locului I), o cină romantică la un restaurant din oraș (ocupanții locului al doilea) și premii personalizate (ocupanții locului al treilea).

„Îi așteptăm pe giurgiuvenii cu adevărat îndrăgostiți să ne fie alături, și să demonstrăm, dacă mai este nevoie, că iubirea nu cunoaște limite, vârstă sau restricții”, a mai precizat liderul tinerilor liberali giurgiuveni.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole