13.2 C
Giurgiu
vineri,1 decembrie 2023
spot_img

Dan RUSU, primarul comunei Adunații Copăceni: „La mine faptele înlocuiesc cuvintele!”

Din ce în ce mai des, persoane sau conturi false de facebook au atacat, în mediul online, activitatea primarului comunei Adunații Copăceni, Dan Rusu, acuzându-l pe acesta de interese ascunse. Mai mult, atacurile au sporit odată cu o decizie de acum aproximativ o lună de zile, când conducerea primăriei din comună a decis ca cei cu restanțe mari la facturile de apă potabilă să fie debranșați. Altfel spus, nu plătești, nu primești!

Tocmai urmare a acestor atacuri, recent, primarul Dan Rusu a postat pe contul său de facebook o serie de fotografii, cu lucrări ce se realizează în comună, însoțite de următorul text:

„La mine faptele înlocuiesc cuvintele. Pentru că faptele reprezintă repere din cartea mea de vizită. Oamenii de calitate din jurul meu au înțeles și vor înțelege întotdeauna că interesul meu prioritar se identifică mereu cu interesul comunității.

De aceea, pe lângă proiectele pe care le voi implementa, îmi propun să strâng în jurul meu oamenii de calitate ai comunității noastre și să-i îndepărtez pe aceia care se opun progresului prin mijloacele murdare și gândirea limitată care-i caracterizează. Astfel, le mulțumesc celor care mă susțin, văd și apreciază progresul localității noastre.

P.S. În acest moment se lucrează la extinderea și asfaltarea străzilor Țarina, Islaz, Lunca Argeșului și Înfrățirii”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole