26.3 C
Giurgiu
duminică,23 iunie 2024
spot_img

Dan MOTREANU, președinte PNL Giurgiu: „Cetățenii din județ au ales dezvoltarea și prosperitatea!”

Rezultat zdrobitor al PNL Giurgiu și la nivel de județ, după ce au dat o lovitură cruntă PSD la Primăria Municipiului GIurgiu, câștigând pentru a doua oară în fața aceluiași Nicolae Barbu. Nu mai puțin de 43 de localități ale județului au fost adjudecate de PNL, una de USR și 8 de PSD. Astfel, PNL a câștigat președinția CJ Giurgiu, primăria municipiului Giurgiu și primăriile din alte 43 de localități din județ.

Despre acest rezultat excelent, președintele PNL Giurgiu, Dan Motreanu, declara:

Rezultatul ne onorează, ne responsabilizează, ne obligă. Le mulțumim și ne continuăm proiectele. La fel ca în ultimii patru ani, vom lupta pentru a pune în practică proiectele anunțate în campanie.

Vom continua să atragem fonduri UE și naționale pentru proiecte, vom accelera demersurile pentru atragerea investitorilor în județ. Am spus că județul Giurgiu va depăși media națională în următorii șase ani și nu era o declarație de campanie, este viziunea noastră pentru județ.

A fost vorba de mai mult decât de o luptă între partidele politice. A fost un vot care a arătat că locuitorii din Giurgiu resping categoric întoarcerea la un model de conducere din trecut, care a însemnat subdezvoltare, indiferență și sărăcie.

Această victorie trebuie concretizată prin realizarea proiectelor serioase și oneste, care să ducă la o viață mai bună pentru fiecare giurgiuvean.

Am spus foarte clar că dezvoltarea județului trebuie să fie una integrată. Ne-am prezentat cu o echipă de candidați pentru primării compusă din oameni dedicați, din oameni care să se integreze în efortul de la nivelul întregului județ.

Despre câștigătorul președinției Consiliului Județean, Toma Petcu, și cel al Primăriei Municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, Dan Motreanu spunea:

Toma Petcu are experiența necesară pentru a face performanță la conducerea Consiliului Județean și are și majoritatea care să-i voteze proiectele. Cetățenii au validat eforturile uriașe ale lui Adrian Anghelescu și ale echipei PNL de a evita falimentul Primăriei Giurgiu, din cauza datoriilor lăsate de PSD. Urmează patru ani în care va pune în aplicare proiectele pentru municipiu.

De departe, o victorie impresionantă este „detronarea” baronului orașului Mihăilești, Mihai Dobre, cel care „domnea” acolo de cinci mandate. În locul lui, a câștigat echipa liberală prin Adrian Gâjâilă, un tânăr implicat, dornic de a face lucruri bune, a cărui victorie electorală reflectă cel mai bine acceptarea, de către cetățenii județului, a viziunii liberale despre dezvoltarea județului.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole