11.7 C
Giurgiu
marți,21 mai 2024
spot_img

Dan MOTREANU, europarlamentar liberal giurgiuvean: „Tinerii merită ca Anul 2022 să fie al lor”

Într-o postare a sa făcută chiar în ultima zi a anului 2021, europarlamentarul liberal giurgiuvean Dan Motreanu reamintea faptul că anul 2022 este anul desemnat, de către Uniunea Europeană, drept Anul European al Tineretului. În consecință, spunea acesta, anul 2022 este anul lor, al tinerilor, anul care să îi aducă în prim-plan.

„Ultimii 2 ani au fost deosebit de dificili pentru generația tânără. Închiderea școlilor, izolarea, renunțarea la multe activități recreative, la sport, la o parte din hobby-uri, plus dificultatea de a-și vedea prietenii, toate acestea reprezintă un timp prețios pierdut de tânăra generație! Iată de ce astăzi, mai mult ca oricând, tinerii merită să fie ascultați atunci când factorii de decizie naționali și europeni stabilesc politicile guvernamentale, adică viitorul lor.

Totdeodată, creșterea speranței de viață a populației europene conduce la o interacțiune de durată între generații și, de aceea, avem nevoie de înțelegere, simpatie, compasiune și ajutor reciproc. Este absolut esențial să ne formăm tinerii pentru astfel de relații, fundamentale pentru o societate puternică, deschisă, tolerantă și solidară.Îmi doresc ca anul 2022 să fie anul sfârșitului pandemiei, al revenirii la libertățile noastre, al armoniei, unității și al bucuriei ! Vă doresc tuturor sănătate, multe realizări, oameni buni și dedicați în jurul dumneavoastră și clipe frumoase trăite alături de cei dragi! La mulți ani!”, mai scria, pe contul său de facebook, europarlamentarul Dan Motreanu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole