22.6 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

Cu stângu-n dreptu’! După ce au votat „pentru” în comisii, consilierii județeni PSD s-au răzgândit în ședință!

Luni, 30 august, aleșii județeni s-au întâlnit în ședință extraordinară, ce avea pe ordinea de zi aprobarea unor lucrări ce trebuiau neapărat începute, sau achiziții pentru copiii defavorizați. Și, deși părea o ședință liniștită, fără evenimente, iată că social-democrații au gândit că e mai bine să pună bețe în roate unor proiecte ce vizau copiii și tinerii din județ.

Deși în cadrul ședințelor comisiilor de specialitate, toate proiectele au fost aprobate în unanimitate, la votul din ședința de astăzi consilierii PSD au votat împotriva unora dintre proiecte, printre acestea aflându-se o serie de proiecte importante pentru județul Giurgiu.

Astfel, la acest moment, sunt proiecte care riscă sa nu fie realizate, între acestea numărandu-se: – amenajarea unei baze de agrement pentru copii și tineri cu dizabilități în municipiul Giurgiu- reabilitarea fostei clădiri a Prefecturii Giurgiu (monument istoric)- construirea unei creșe în orașul Bolintin Vale.

În aceste condiții, conducerea Consiliului Județean Giurgiu va căuta, în perioada următoare, soluții pentru ca aceste proiecte extrem de importante să poată fi realizate.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole