13.2 C
Giurgiu
vineri,1 decembrie 2023
spot_img

CRINA MIHAI – NOUA CAMPIOANĂ NAȚIONALĂ LA LUPTE – categoria 36 kg

În perioada 21 – 24 septembrie, Sala sporturilor „Simon Ladislau” din municipiul Târgu Mureș a fost gazda finalei Campionatului Național Individual U15 și U20 la lupte.

Printre zecile de participanți s-au numărat, așa cum aminteam cu ceva timp în urmă, și sportivii lotului de la secția de lupte a SCM Dunărea Giurgiu. Iar așteptările antrenorului Florin Antonescu nu au fost înșelate, „premoniția” sa de acum câteva zile devenind realitate: o medalie de aur pentru unul dintre cei mai serioși sportivi.

Este vorba despre Crina Mihai, concurentă la categoria 36 kg, care a demonstrat că, prin muncă, poți realiza un vis. Al Crinei (și al antrenorului ei, desigur), a fost titlul de campion național, la disciplina lupte. Meritul fetei este cu atât mai mare cu cât este PRIMUL TITLU DE CAMPION NAȚIONAL.

Un comportament foarte bun pe durata competiției a avut și Daria STAN, care a ajuns în semifinala categoriei 58 kg, unde a fost învinsă de o sportiva mult mai experimentată.

Cu speranța că până la încheierea calendarului competitional vom reuși sa mai aducem o medalie, de luni am reînceput munca pe saltea – ne-a spus prof.Florin Antonescu, antrenorul echipei de lupte de la S.C.M.- Dunărea Giurgiu.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole