10 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

„Consorțiul pentru învățământ dual integrat – Centru de expertiză în Regiunea Sud Muntenia”, încă un pas spre realizare

Reuniți în ședință ordinară, aleșii județeni au avut, pe ordinea de zi, aprobarea unui proiect de importanță majoră pentru învățământul din județul nostru, dar și din alte două județe învecinate: Teleorman și Călărași. Este vorba despre „Consorțiul pentru învățământ dual integrat – Centru de expertiză în Regiunea Sud Muntenia”.

Scopul este asigurarea formării profesionale de calitate a elevilor și studenților, în vederea obținerii unei calificări și apoi a unui loc de muncă stabil și bine plătit.

Consiliul Județean Giurgiu este partener în cadrul proiectului alături de: Primăria Municipiului Giurgiu (lider de consorțiu), Municipiul Zimnicea, Municipiul Călărași, Județul Călărași, Universitatea Politehnică București, Colegiul Tehnic “Viceamiral Ioan Bălănescu” Giurgiu, Liceul Teoretic Zimnicea, Liceul Tehnologic “Dan Mateescu” Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu, Inspectoratul Școlar Județean Călărași, Inspectoratul Școlar Județean Teleorman si nu în ultimul rând S.C. SHIPYARD ATG GIURGIU SRL, S.C. RACMAN SRL, S.C. REOS SRL, S.C. AXEL PROJECT SRL și S.C. ROMVELIA PRODCOM SRL.

Proiectul va fi depus până pe 20 febtuarie, având o valoare estimată de 20 milioane euro, și este rodul muncii unei întregi echipe, coordonate de președintele CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, și de vicepreședintele CJ Elisabeta Mihalcea.

Toți aleșii județeni au votat în unanimitate acest proiect de hotărâre.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole