16 C
Giurgiu
vineri,24 mai 2024
spot_img

Concursul și medaliile, pentru luptătorii de la SCM DUNĂREA GIURGIU (GALERIE FOTO)

Eveniment sportiv de excepție desfășurat în perioada 16 – 18 Septembrie  în Municipiul Motru unde Primăria, Asociația Judeteana de Luptă Dolj in colaborare cu A.C.S.  „AKTIV” – Padea au organizat ediția a ll a a Cupei „AKTIV” la lupte greco-romane, lupte libere și lupte feminine.

Turneul a reunit la start luptători din România, Moldova, Grecia, Serbia și Ucraina. Dintre medaliații giurgiuveni au reușit să-și confirme valoarea și la acest important turneu multiplii noștri medaliați Iulian Balaceanu, care a ocupat locul 2 la categoria 100 kg, și tot locul 2 a ocupat și Petronel Roată la categoria 92 kg.

Locul 3 și medalia de bronz au câștigat Stan Daria și Crina Mihai, la categoria 60 kg, respectiv 35 kg.

Surpriza plăcută pentru lotul giurgiuvean a fost clasarea pe locul 1 – la categoria de varsta 10- 12 ani – 60 kg – începători, a lui Cosmin „Coco” Toader.

Despre rezultatele obținute, antrenorul echipei giurgiuveni prof Florin Antonescu a declarat:

„Am așteptat cu mare interes acest turneu, pentru a testa nivelul de pregătire al sportivilor noștri, în confruntarea cu sportivi din alte țări. Nu am urmărit decât să vad dacă în viitor ne putem pune speranțe că vom putea să ne gândim la o medalie la un campionat european sau, cine știe, mai  mult.

A fost un câștig real și pentru cele 2 sportive care au luptat bine,  au reușit să se apropie și chiar să urce pe podium, și cred că de acum vor fi motivate să se pregătească mai mult și mai sereios. Despre Toader Cosmin – Coco – trebuie sa reamintesc iubitorilor sportului giurgiuvean că este noua speranță a echipei, după ce a reușit să ocupe locul 1 la primul său concurs”, a încheiat antrenorul lotului giurgiuvean de luptători.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole