16 C
Giurgiu
sâmbătă,18 mai 2024
spot_img

COMUNICAT Primăria Municipiului Giurgiu: „Lucrările de pe strada I.C. Brătianu sunt executate conform documentațiilor tehnice aprobate și avizate, și nu există posibilitatea modificării acestora!”

Având în vedere numeroasele petiții cu privire la faptul că pe strada I.C.Brătianu vor fi realizate piste de biciclete și va fi diminuată posibilitatea parcării autovehiculelor pe suprafața carosabilă, precizăm faptul că lucrările sunt executate conform documentațiilor tehnice aprobate/avizate și nu există posibilitatea modificării acestora, atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar.

Menționăm că premergător aprobării cererilor de finanțare, proiectele aferente celor trei cordioare de mobilitate urbană, respectiv estic, vestic și central au fost în consultare publică, iar ulterior aprobate în Consiliul Local al municipiului Giurgiu.

Reamintim că, Primăria municipiului Giurgiu implementează trei proiecte finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 4 – Sprijinirea Dezvoltării Urbane Durabile, Prioritatea de Investiții 4.1. – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă. Proiectele includ 16 străzi/bulevarde din municipiu, iar în cadrul fiecăruia din acestea vor fi executate lucrări de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere, pietonale, velo, a celei dedicate transportului public local, inclusiv amenajarea spațiilor pentru traficul staționar.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole