9 C
Giurgiu
luni,22 aprilie 2024
spot_img

Comuna PUTINEIU beneficiază de finanțarea a două proiecte prin Programul „Anghel Saligny”

Motiv de bucurie pentru primarul comunei Putineiu, Gheorghe Breazu. Printre cele 92 de proiecte aprobate spre finanțare prin Programul Național „Anghel Saligny” se află și două proiecte depuse de Primăria Comunei Putineiu.

„Este vorba despre pozițiile 72 și 73 din listă, acolo unde se regăsesc cele două proiecte ale noastre. Este vorba despre un proiect de Reabilitare a unui canal de scurgere ape pluviale în comuna Putineiu, județul Giurgiu, și de Reabilitare drumuri de interes local și sisteme de colectare și evacuare ape pluviale în comuna Putineiu, județul Giurgiu. Primul proiect are valoarea de 4.551.440,81 lei, în timp ce al doilea a obținut o finanțare în valoare de 4.860.235,77 lei. În total, 9.411.676,58 de lei, sumă pentru dezvoltarea localității noastre, alocată de către Guvernul Ciucă”, ne spunea primarul comunei Putineiu.

„Anghel Saligny” este o adevărată gură de oxigen în ceea ce privește investițiile, într-o perioadă atât de confuză, cu o sumedenie de crize care afectează, în primul rând și cel mai puternic, bugetele comunităților mici.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi articole